Pages

Tuesday, August 23, 2011

Coconut Rolls Recipe

Rolls of biscuits

Ingredients:

- 1 teaspoon vanilla essence +1 teaspoon rum essence
- 1 / 2 kg biscuits
- 1 cup milk (water)
- 1 cup sugar
- 100 g coconut
- 200 g butter (margarine)
- 2 eggs
- 2 tablespoons cocoa

I.
Finely chop the biscuits, then add the 2 tablespoons cocoa and half cup sugar. Add the milk and knead them all together.
Whites and yolks are separated from the egg and make foam from the whites. Then add the rum essence.  

II. Cream
Mix the yolks with 1 / 2 cup sugar. Then add butter (margarine) (not melted), coconut and vanilla.

III. Spread mixture of biscuits on a plastic bag, add the cream, then roll it on.
Put in the refrigerator. Cut when cold.

Do NOT put in the oven! Enjoy it!

 _______________________________________________________

Rulada de biscuiti (salam de biscuiti)

De obicei i se spune salam de biscuiti. Mie imi place sa-i spun rulada, e o reteta de la mama mea, ea asa ii spunea. E foarte gustoasa si usor de preparat. Timpul pentru preparare este de maxim 20 de minute. Nu necesita coacere si nici abilitati deosobite, dar rezultatul este uimitor. Nuca de cocos si cele doua tipuri de esente ii dau un gust aparte ruladei de biscuiti.

Ingrediente:

- 1 esenta de rom +1 esenta de vanilie
- 1/2 kg de biscuiti
-  1 cana de lapte (apa)
- 1 cana de zahar
- 100 g nuca de cocos
- 200 g unt (margarina)
- 2 oua
- 2 linguri de cacao 

I. Biscuitii dati prin masina de tocat + cele doua linguri de cacao + 1/2 cana de zahar tos + laptele -> se mesteca toate si se framanta.
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma dupa care se amesteca cu biscuitii si cu esenta de rom.

II. Crema
Galbenusurile se freaca spuma cu 1/2 cana de zahar pudra. Apoi se adauga untul (margarina)+nuca de cocos+esenta de vanilie. (untul se freaca spuma, margarina, nu)

III. Se intinde amestecul de biscuiti pe o planseta, se pune crema, apoi se ruleaza.
se pune la frigider, se serveste rece.

NU se pune la cuptor! Pofta buna!


No comments:

Post a Comment